vineri, 23 august 2013

Bun găsit :)

Vrui cititorule...să ascult de îndemnul surioarei mele şi să scriu...
Nu că nu ar fi destul de populată blogosfera, sau că aş avea lucuri nemaipomenite de spus, dar poate vei găsi ceva bun de luat şi de pe aici. Nu ştiu exact ce va conţine blogul, probabil câte puţin din toate, aşa cum e şi viaţa: cu fericiri mărunte, cu lucruri mari, venite pe neaşteptate, cu probleme reale sau imaginare, sau pur şi simplu cu zile obişnuite. Iar unora dintre acestea voi încerca să le dau o interpretare, care îmi doresc să fie cât mai aproape de ceea ce Dumnezeu intenţionează prin fiecare lucru ce mi-l aduce în cale.
Desigur că poţi citi şi dacă nu crezi în existenţa Lui, dar tot ce va apare pe aici e dintr-o perspectivă creştină, pentru că...nu pot altfel. :) Nu se poate vorbi despre viaţă fără să cunoaştem puţin despre Creatorul ei. Îi sunt recunoscătoare pentru modurile prin care mi S-a descoperit până acum şi sunt încredinţată că are pregătite "lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit"  pentru fiecare.
Nu sunt adepta comunicării virtuale, dar e un mod de relaţiona la distanţă. Şi într-o oarecare măsură "toţi suntem la fel", cel puţin privim la acelaşi soare :). Avem bucurii, probleme, vrem mai mult, reuşim puţin şi de ce să lăsăm ca tot felul de prejudecăţi să creeze ziduri între noi, "copii ai lumii mici"? Aşadar, să te simţi liber să comentezi, apreciez critica constructivă, cealaltă nu o pot împiedica să apară. Iar pentru alte comentarii sau  întrebări ferite de ochii tuturor poţi scrie aici: abigailav_89@yahoo.com.
Îţi doresc...şedere cât mai plăcută şi folositoare! :)

Un comentariu: